понеділок, 11 липня 2011 р.

Saute Cabbage with Mushrooms

Рання капуста з першими грибами

Ми зробили спробу відкрити грибний сезон виїздом в ліс по гриби. Погода сприяла дощами і ми не стали втрачати можливість порадіти першим грибочкам, за що і постраждали, набравши трохи білих, підберезників, підосиковиків, моховиків оливкових, маслюків, сироїжок, дощовиків, зонтиків (як бачите – майже весь джентльменський набір грибника)… А постраждали лише через власну жадність, бо якже ж ми можемо пропустити якийсь грибик, от і довелось увечері, після n-кілометрової прогулянки по лісі, все чистити, мити і готувати, а ще й фотографувати...


Власне рецепту і нема! Все дуже просто: чистите, миєте, ріжете гриби; кришите капусту, цибулю, моркву і все тушкуєте на олії, приправивши вкінці за смаком сіллю, лавровим листом і чорним перцем.
Що не влізло на сковорідку - заморозити, щоб приготувати чогось смачненького, коли матимете час і натхнення.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn