вівторок, 28 червня 2011 р.

Pizza unita

Піца овочева соборна

Translate our Blog to your language using


Днями ми приготували піцу. У італійців є піца, яка називається «Соборна Італія». Нашу піцу ми можемо назвати просто – «Соборна». Це тому, що у ній зібрані всі техніки випічки, від італійської – тісто, до української – начинка. Якщо не демонізувати кухню, а намагатись завжди робити смачну і приємну страву, то від традицій можна відійти, головне, щоб не порушувати технологічного процесу.

четвер, 23 червня 2011 р.

Cheese, what is it?

Сир, і що ж це таке?

Translate our Blog to your language using
Одна француженка, спеціаліст у виготовленні сирів, якось сказала: «Зробити сир – справа надзвичайно проста по своїй суті, тому, зробити гарний сир, беззаперечно, може будь-хто. Для цього нам потрібно лише чималенько попрактикуватись. І не за два тижні, не за місяць ми зможемо отримати необхідні вміння і спритність: ми просто повинні поробити трохи сирів, потім ще трохи сирів, а потім ще трохи сирів...»

понеділок, 6 червня 2011 р.

Cooked Cereal – Porridge – Kasha

Каші

Translate our Blog to your language using

Каша – це основа будь-якої здорової кухні. Каша – це амброзія, їжа богів, найпростіша дієта і найзбалансованіше харчування. Спробуйте тиждень поїсти просто каші, поливши їх злегка олією і приправивши свіжим салатом, і ви побачите результати, єдине чого треба уникати, так це споживання іншої смакоти, заховавшись під ковдрою або роблячи бліц-набіги на кухню, поки ніхто не бачить...

Early Summer Salad

Ранній літній салат

Translate our Blog to your language using

Перші літні дні дають нам також очікувану змогу поготувати та посмакувати свіжі салати з молодої городини. Зазвичай, це - рання капуста, редиска, огірки, зелень, портулак, зелена цибулька та часник. І не треба поспішати добавляти в них помідори, яким ще зовсім не сезон, бо смаку в них нема ніякого. Травень та червень місяці – це час саме соковитої і ніжної зелені, це – сезон побути трохи такою собі жуйною тваринкою та відчути всю радість життя, яке буяє яскравістю насичених кольорів раннього літа.

неділю, 5 червня 2011 р.

About LovelyCooker

Про блоґ LovelyCooker
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

«Бог сотворив харчі, а диявол – кухарів» (Джеймс Джойс)

‘God made food, the devil the cooks' (James Joyce)

А кухарі занурили людство у світ насолоди!..

ЧИТАТИ ДАЛІ