понеділок, 6 червня 2011 р.

Early Summer Salad

Ранній літній салат

Translate our Blog to your language using

Перші літні дні дають нам також очікувану змогу поготувати та посмакувати свіжі салати з молодої городини. Зазвичай, це - рання капуста, редиска, огірки, зелень, портулак, зелена цибулька та часник. І не треба поспішати добавляти в них помідори, яким ще зовсім не сезон, бо смаку в них нема ніякого. Травень та червень місяці – це час саме соковитої і ніжної зелені, це – сезон побути трохи такою собі жуйною тваринкою та відчути всю радість життя, яке буяє яскравістю насичених кольорів раннього літа.

Час підготовки:
5 хв
Розділ:
Салати
Час приготування:
10 хв
Країна:
Україна
К-сть порцій:
4 порції

Інгредієнти
Кількість
Од вим
Капуста рання
300
г
Портулак (салат)
1
пучок
Огірок
1
шт.
Редиска
5
шт.
Цибуля зелена
3
шт.
Часник зелений
2
шт.
Зелень петрушки
1
пучок
Зелень кропу
1
пучок
Зелень коріандру
1
пучок
Оцет яблучний
-
за смаком
Перець чорний мелений
-
за смаком
Сіль
-
за смаком
Олія нерафінована
-
за потребою

1
Овочі і зелень помити і покришити в миску.
2
Приправити яблучним оцтом, перцем, сіллю, олією і перемішати.
3
Подавати відразу ж на стіл, поки зелень не пустила сік.

N.B.

Такий салат завжди можна з'їсти з шматочком м'яса або відвареним яйцем, або салом, якщо жування лише овочів заганяє вас в депресію. Не забувайте також про гарнір – картопля, каша, паста або просто підсмажений в тостері хліб... І не полінуйтесь прикрасити страву, проявивши трохи фантазії – це не забире у вас багато часу, але зробить життя приємнішим і святковішим.


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn