субота, 10 грудня 2011 р.

Oat-Honey Cookies with Raisins and Sesame Seeds

Печиво вівсяно-медове з родзинками і кунжутом

Translate our Blog to your language using

Якщо вам раптом захотілось покуштувати чогось смачного і гламурного, то це не означає, що потрібно чимдуж бігти до супермаркету. В цій справі головне – наявність красивої стрічки, а все інше ви нашкребете в засіках і виготовите швидше, ніж поки нестиметесь до магазину, стоятимете в черзі в касу та підніматиметесь в ліфті додому...

Час підготовки:
15 хв
Розділ:
Торти і Солодка випічка
Час випікання:
15 хв
Країна:
Україна
-
-
К-сть порцій:
26-30 коржиків


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Борошно пшеничне
3
склянки
Пластівці вівсяні
0,5
склянки
Борошно з вівсяних пластівців
0,5
склянки
Кисляк
0,5
склянки
Маргарин вершковий
200
г
Цукор
0,5
склянки
Мед гречаний
2
ст. ложки
Ізюм
0,5
склянки
Яйця
2
штуки
Сода харчова
1/3
ст. ложки
Оцет яблучний/винний
2
ст. ложки
Ванілін
-
за смаком
Кунжут
-
за потребою


1
Маргарин розтопити з медом на водяній бані або в мікрохвильці.
2
Додати цукор, ваніль, яйця, кисляк і вимішати.
3
Соду погасити оцтом і вилити в суміш.
4
Додати пшеничне і вівсяне борошно, пластівці, ізюм, ваніль і замісити не круте, в’язке тісто.
5
Жаровню застелити проолієним папером.
6
Столовою ложкою набрати тісто і змоченою в холодній воді рукою сформувати кульки Ø ≈ 4 см.
7
Викласти кульки на жаровню на відстані 3 см одна від одної і порозпліскувати на коржики.
8
Коржики притрусити зверху кунжутом.
9
Випікати 15 хвилин при t – 210 °С.
10
Готові коржики викласти на бавовняну серветку і дати охолонути.

N.B.

Для випічки краще брати гречаний мед, тому що він має насичений запах і ви отримаєте випічку з характерним медовим ароматом.
Холодні коржики можна зберігати у вистеленій серветкою металевій банці до двох тижнів.


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn