середу, 14 вересня 2011 р.

The Soup with Fried Meatballs

Суп з смаженими фрикадельками

Translate our Blog to your language using


Якщо у воду покласти картоплю з цибулею і зварити з них юшку, то вийде картопляна юшка; якщо в цю юшку добавити моркву, то вийде вже супчик, а до такого супчику добавити вермішель, то вийде вермішелевий суп, а якщо туди покласти ще й смажені фрикадельки, то вийде зовсім завершена страва, абсолютно не придатна для жодної дієти...

Час підготовки:
15 хв
Розділ:
Перші страви
Час приготування:
20-25 хв
Країна:
Україна
-
-
К-сть порцій:
4 порції

Інгредієнти
Кількість
Одиниця виміру
Картопля середнього розміру
3
штуки
Цибуля
1
штука
Морква
1
штука
Вермішель
4
столові ложки
Зелень
1
пучок
Фрикадельки
12
штук
Вода
2
літри
Спеції: лавровий лист, набір перців, кмин, гвоздика...
-
за смаком
Сіль
-
за смаком
Олія для смаження
-
за потребою
Масло
-
за смаком


1
Моркву, цибулю, картоплю почистити, нарізати кубиками, покласти в каструлю, залити водою і поставити на вогонь закіпати.
2
Перці розчавити і добавити разом з іншими спеціями до овочів.
3
Коли вода закипить, стишити вогонь і варити на слабкому вогні до готовності.
4
Поки варяться овочі, фрикадельки підсмажити з обох боків на розігрітій з олією сковорідці.
5
За декілька хвилин до готовності овочів всипати вермішель, дати закипіти, покласти в суп обсмажені фрикадельки і варити до готовності.
6
Зелень дрібно покришити, добавити до супу, дати раз кипнути і вимкнути вогонь.
7
Добавити в суп масла за смаком, розмішати і подавати гарячим на стіл.

N.B.

Фрикадельки необхідно зробити заздалегідь і покласти в морозильник. Рецепт приготування фрикадельок можна подивитись в пості: «Котлети з м’ясного і грибного фаршу, начинені сиром і зеленню». Замість сиру, покласти у фарш дрібно посічену зелень і вимішати фарш перед формуванням фрикадельок.
Вермішель необхідно варити на дві хвилини менше, ніж вказано на упаковці щодо часу приготування, оскільки вона ще доходитиме в каструлі і в тарілці.
Шматочок будь-якого сиру з пліснявою або фети додасть пікантного, своєрідного смаку вашому супу. І не забудьте про сметану!
Будь-який суп, юшка, борщ смакує ще більше, якщо в тарілку додатково покласти свіжу посічену зелень.




Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn