Суп з смаженими фрикадельками | Translate our Blog to your language using |
Якщо у воду покласти картоплю з цибулею і зварити з них юшку, то вийде картопляна юшка; якщо в цю юшку добавити моркву, то вийде вже супчик, а до такого супчику добавити вермішель, то вийде вермішелевий суп, а якщо туди покласти ще й смажені фрикадельки, то вийде зовсім завершена страва, абсолютно не придатна для жодної дієти... |
Час підготовки: | 15 хв | Розділ: | Перші страви |
Час приготування: | 20-25 хв | Країна: | Україна |
- | - | К-сть порцій: | 4 порції |
Інгредієнти | Кількість | Одиниця виміру |
Картопля середнього розміру | 3 | штуки |
Цибуля | 1 | штука |
Морква | 1 | штука |
Вермішель | 4 | столові ложки |
Зелень | 1 | пучок |
Фрикадельки | 12 | штук |
Вода | 2 | літри |
Спеції: лавровий лист, набір перців, кмин, гвоздика... | - | за смаком |
Сіль | - | за смаком |
Олія для смаження | - | за потребою |
Масло | - | за смаком |
1 | Моркву, цибулю, картоплю почистити, нарізати кубиками, покласти в каструлю, залити водою і поставити на вогонь закіпати. |
2 | Перці розчавити і добавити разом з іншими спеціями до овочів. |
3 | Коли вода закипить, стишити вогонь і варити на слабкому вогні до готовності. |
4 | Поки варяться овочі, фрикадельки підсмажити з обох боків на розігрітій з олією сковорідці. |
5 | За декілька хвилин до готовності овочів всипати вермішель, дати закипіти, покласти в суп обсмажені фрикадельки і варити до готовності. |
6 | Зелень дрібно покришити, добавити до супу, дати раз кипнути і вимкнути вогонь. |
7 | Добавити в суп масла за смаком, розмішати і подавати гарячим на стіл. |
N.B. | |
● | Фрикадельки необхідно зробити заздалегідь і покласти в морозильник. Рецепт приготування фрикадельок можна подивитись в пості: «Котлети з м’ясного і грибного фаршу, начинені сиром і зеленню». Замість сиру, покласти у фарш дрібно посічену зелень і вимішати фарш перед формуванням фрикадельок. |
● | Вермішель необхідно варити на дві хвилини менше, ніж вказано на упаковці щодо часу приготування, оскільки вона ще доходитиме в каструлі і в тарілці. |
● | Шматочок будь-якого сиру з пліснявою або фети додасть пікантного, своєрідного смаку вашому супу. І не забудьте про сметану! |
● | Будь-який суп, юшка, борщ смакує ще більше, якщо в тарілку додатково покласти свіжу посічену зелень. |
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn