пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

Ragout with Beans and Cabbage

Рагу з капустою, квасолею і свининою
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Основними складовими нюхового і смакового букету цієї страви є капуста та квасоля, а копченості та обсмажене на грилі м’ясо вносять у неї особливі нотки диму і вогню, вимальовуючи шедевр кулінарного мистецтва...

Але є ще декілька секретів, які довершують та витончують запах і смак цього капустяно-квасоляного рагу...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn