Картопляники смажені з грибною або сирною начинкою
|
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Гриби та сир слугують чудовою начинкою до картопляників.
При цьому, можна брати будь-який сир як гострий, так і солодкий, як м’який, так і твердий... Він може бути тертим, скришеним або нарізаним... і щоразу, це буде новий, характерний смак картопляників. Кожен вид грибів також вносить до страви свою, особливу смакову нотку... |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn