четвер, 6 лютого 2020 р.

Biscuit de Savoie

Бісквіт «Савойський пиріг»
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Савойський бісквіт або Савойський пиріг, вперше спекли в XIV-му сторіччі в Савойському графстві (Франція). Зараз, це – департамент Савойя, який межує на сході з Італією.

Рецепт цього бісквітного пирога пройшов у незмінному вигляді крізь не одне століття, увічнивши традиції французьких кондитерів...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn