понеділок, 2 листопада 2015 р.

Mozzarella

Моцарелла
© - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Згадки про моцареллу (mozzarella) зустрічаються ще з далеких давньоримських часів, здається, ще з тих днів, коли пращурі італійців приручили буйволів. Але його виготовляють також і з коров’ячого молока. Це – м’який сир з свіжого молока, який у своєму виготовленні дуже схожий з сулугуні, рецепт якого ми вже виставляли в нашому блозі...

Звичайно, завжди приготування будь-якої страви огорнуте в таємничість і загадковість, і це в деякій мірі навіть і вірно, адже певна страва могла бути народжена лише в певних умовах і за певних обставин. Але, не святі горщики ліплять, тому ми вирішили спробувати зробити моцареллу самостійно.

І знаєте, результат перевершив наші очікування! Хоча ми вже давно помітили, що приготовлені самостійно, навіть неймовірні страви за глибоко традиційною рецептурою, відрізняються від придбаних в магазині, навіть у місцях їх походження. Зазвичай, домашні страви насиченіші та суттєвіші за смаком, і часто не такі витончені чи то «смачненькі», які ми звикли куштувати із закладів харчової промисловості. Але те, що їх смак завжди вражає і перевертає нашу уяву про те, яким повинна бути страва, це – безсумнівно!..

Сьогодні ми не дамо вам рецепту, оскільки це була наша перша спроба, яка вийшла і надзвичайно нас вразила, надихнула до подальших вправ з виготовлення сирів. Тому, чекайте рецепт приготування моцарелли ближчим часом, як тільки лише ми зробимо наступну спробу приготувати цей чудовий сир... 


Смачного!

© - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn