неділю, 11 березня 2012 р.

Omelette with Mushrooms and Cheese

Омлет з грибами і сиром

Translate our Blog to your language using

Є страви, які можуть увести будь-якого дієтолога або прихильника здорового харчування в глибоку депресію, з якої йому вже не вибратись навіть за допомогою досвідченого психоаналітика, але хто ж про це думає, коли аромат смачної страви забирає волю, а склянка гарного сухого вина ще більше розпалює апетит!

Однією з таких страв є омлет з грибами і сиром – страва досить проста, ситна і надзвичайно смачна...

Час підготовки:
10 хв
Розділ:
Страви з яєць
Час приготування:
15 хв
Країна:
-
-
-
К-сть порцій:
2


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Гриби (будь-які)
250
г
Масло
50
г
Яйця
3
шт.
Борошно
4
ст. ложки
Вода
≈3/4
склянки
Петрушка зелень
1
пучок
Перець червоний гострий
1
шт
Сир
30
г
Набір переців
-
за смаком
Сіль
-
за смаком
Олія
-
за потребою


1
Гриби нарізати смужечками і протушкувати в маслі протягом 5-10 хв.
2
Поки смажаться гриби, з жовтків, борошна і води приготувати рідке тісто густоти сметании.
3
Добавити в тісто підсмажені гриби, подрібнену зелень петрушки, мілко порізаний червоний перець, розтовчений в ступці набір перців, сіль і гарно вимішати.
4
Білки збити з дрібкою солі в густу піну, обережно увести в тісто і все легенько перемішати, щоб не зруйнувати структуру збитих білків.
5
Отриману масу викласти на розігріту з олією сковорідку і запекти на тихенькому вогні з двох боків.
6
Омлет акуратно викласти на широку тарілку, присипати зверху натертим на крупній тертушці сиром і поставити на 1-2 хвилини під гриль, щоб сир обплавився.
7
Страва смакує як гарячою, так і холодною.

N.B.
Це – проста селянська страва для того щоб швидко і добре наїстись, тому вона виходить досить жирною, калорійною і ситною. За принципом – «жирно й смачно», якому не зраджують селяни в будь якому куточку світу, тому не забудьте подати її з салатом, гострою приправою, солінням, тощо...
Під сир можна покласти нарізаний тоненькими смужками окіст або шинку.


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn