понеділок, 18 травня 2020 р.

Torta Sabbiosa

Пісочний масляний бісквіт
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

З поміж різних видів бісквітних пирогів, пісочний масляний бісквіт – найніжніший. Він, дійсно, розчиняється в роті, десь зникає, залишаючи лише відчуття насолоди.

Можна довго описувати всі враження, які виникають від його смаку, але найкраще і найпростіше – це просто його зготувати і відчути в реальності всю вишуканість цього шедевру кондитерського мистецтва...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn