середа, 27 травня 2020 р.

Flat Bread with Sour Milk and Yeast

Корж дріжджовий на кисляку
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Корж з дріжджового тіста на кисляку є одним з найвишуканіших хлібних виробів! В ньому сплітаються пухкість визрілого дріжджового тіста з сирним смаком і ароматом міцного, витриманого кисляку.

Таким коржем можна смакувати просто так, але в поєднанні з відповідною стравою, ваш обід перетворюється на святкове частування...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn