середа, 18 березня 2020 р.

Ragout with Beans, Cabbage and Poultry

Рагу з капустою, квасолею і птицею
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Ця страва є майже ідентичною до Рагу з капустою квасолею і свининою, тому що основні складові цієї страви є ті ж самі капуста і квасоля з овочами та копченостями, але певна відмінність в інгредієнтах та способі приготування трохи змінюють її смак та вигляд, але саме рагу залишається таким же смачним і шедевральним...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn