Аджарулі – аджарське хачапурі під яйцем
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Аджарулі або ж Хачарулі – це аджарське хачапурі, яке має видовжену форму у вигляді човника, середина якого залита трохи загуслим, але живим яйцем.
Окрім вишуканості смаку, тому що власне сама гаряча випічка з розпареним в тісті сиром, маслом і ледь прихопленим яйцем вже створюють неймовірний смаковий букет, аджарулі має ще свій, особливий, спосіб куштування... |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn