вівторок, 10 березня 2020 р.

Georgian Cheese and Egg Bread (Adjaruli Khachapuri)

Аджарулі – аджарське хачапурі під яйцем
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Аджарулі або ж Хачарулі – це аджарське хачапурі, яке має видовжену форму у вигляді човника, середина якого залита трохи загуслим, але живим яйцем.

Окрім вишуканості смаку, тому що власне сама гаряча випічка з розпареним в тісті сиром, маслом і ледь прихопленим яйцем вже створюють неймовірний смаковий букет, аджарулі має ще свій, особливий, спосіб куштування...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn