середа, 22 січня 2020 р.

Sponge Cake

Бісквіт або Бісквітний пиріг
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Бісквіт – це не просто солодке, пухке, бездріжджове печиво. на основі збитих яєць, тому що насправді, це – пухке, повітряне, ніжне, солодке, звабливе тістечко, яким неможливо насититись, тому що завжди хочеться, ну, хоча б ще шматочок, тому що воно не дає спокою, тому що ви кусаєте його немов хмаринку, а в роті, воно просто розчиняється... і раптом, ви починаєте розуміти значення слова «насолода», як від смаку, так і від аромату страви...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn