понеділок, 20 січня 2020 р.

Siberian Pelmeni

Пельмені сибірські
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Відома нам зараз назва пельменів походить з угро-фінських мов північного Уралу, яка звучить як «пельнянь»: «пель» – вухо, «нянь» – хліб, тобто – «хлібне вушко». Звичайно ж, ця страва не унікальна і присутня в багатьох кухнях світу, але, все ж таки, смак пельменів можна завжди безпомильно вирізнити з-поміж інших подібних страв…

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn