середу, 4 вересня 2019 р.

Ratatouille

Рататуй або запечене овочеве рагу
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Кінець серпня-вересень-жовтень є чудовою порою для запікання овочів і однією з запечених в духовці страв може стати рататуй.

Страва «рататуй» походить з прованської французької кухні. Спочатку, вона готувалась з кабачків, цибулі, часнику та олії, потім в неї почали добавляти і баклажани...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn