вівторок, 27 серпня 2019 р.

Pork Fillet Roasted with Ginger and Vegetables

Філе свиняче шпиговане імбиром і салом та запечене з овочами
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Філе є м’ясом найвищого сорту із середньої частини хребта туші (https://www.slovnyk.ua/).

Є декілька способів приготувати філе: найпростіше – це відрізати з свіжини шматок філе товщиною в два пальці і обсмажити його протягом декількох хвилин на сильному вогні з обох боків, коли зверху утворюється рум’яна шкуринка, а всередині залишається соковита плоть, з ледь рожевуватим кольором...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn