понеділок, 22 квітня 2019 р.

Dried Pork Belly

Підчеревина в’ялена з прянощами і спеціями
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

В’ялена підчеревина з свинини завжди зваблює в розрізі своїм біло-червоним малюнком. А ще – смаком! Тому що канапка з неї – це вже вишукана страва, якій не складе конкуренцію жоден подібний продукт з базару, а тим більше з магазину...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn