Карасі смажені з цибулею
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Наступний крок до довершення смаку смажених карасів – це підсмажити їх з цибулею, вірніше – з великою кількістю цибулі, майже стушкувати їх в цибулі!
І в результаті, ми отримуємо не просто смажених карасів, а вишукану страву: надзвичайно соковиту, запашну, коли смаки цибуляного та рибного соків об’єднуються в один ніжний букет, коли просто неможливо зупинитись смакуючи цю страву, переконуючи себе, що переїдати шкідливо, і таке інше... |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn