понеділок, 28 січня 2019 р.

Roasted Meat with Potatoes on an Open Fire

Печеня з м’ясом і картоплею на вогні
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Жодна наймодерніша і найтехнологічніша кухня в хаті не дасть вам відчути неймовірний смак і аромат страви, приготовленої на відкритому вогні.

Саме тому, печеня з м’ясом і картоплею, яка увібрала в себе дим, жар і магію вогнища, перевершить будь-який кулінарний витвір ресторанної кухні. І знову ж таки, весь секрет – у простих, ну зовсім примітивних, смаках, але, її післясмак ще довго ганятиметься за вами з докорами, що ви, зі скромності, відмовились від добавки!..

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn