суботу, 8 вересня 2018 р.

Aparpyl Djika

Аджика абхазька
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Нехай вас не вводять в оману маленькі розміри перчин, тому що насправді, вони мають неабияку пекучу силу, яка може сперти дихання людині непосвяченій. Але з цих перчинок можна приготувати аджику, чудову приправу, з якою смакують м’ясні страви, особливо м’ясна відбивна або шашлик, або інше м’ясо, приготовлене на грилі або сковорідці...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn