понеділок, 1 червня 2015 р.

Cottage Cheese Patty

Сочники з сиром
© - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Вже саме слово «сочник» викликає в уяві щось соковите. А воно саме так і є! І хоча нам не вдалось відшукали історію створення сочника та звідки виринула ця солодка випічка, але це зовсім не применшило соковитості і смакової ніжності кондитерського шедевру. Саме про сочник можна сказати: «смачненьке і солоденьке», тому що його можна їсти і без нічого, а але щоб довершити смакові відчуття, то його варто їсти з молоком!..
Час підготовки:
10 хв
Розділ:
Випічка
Час приготування:
20 хв
Країна:
Україна
Час випікання:
25 хв
К-сть порцій:
16 шт


Інгредієнти
Кількість
Од вим
Для тіста:
-
-
Масло
100
г
Сметана
5
ст.ложок
Борошно
3
склянки
Яйця
2
шт
Цукор
1
склянка
Сіль
1
дрібка
Сода
1/2
ч.ложки
Ванілін
1
г
Для начинки:
-
-
Сир домашній
400
г
Цукор
4
ст.ложки
Борошно
1
ст.ложка
Манна крупа
1
ст.ложка
Сметана
1
ст.ложка
Білок
1
шт
Жовток (для змащування)
1
шт


Приготування тіста:
1
Масло витримати при кімнатній температурі до м’якого стану або підтопити в мікрохвильці.
2
Білки відокремити від жовтків і збити з 2/3 цукру в стійку піну.
3
Жовтки збити з рештою цукру, ваніліном і дрібкою солі.
4
Масло, сметану покласти до жовтків, соду портрусити на сметану і все гарно вимішати.
5
2/3 збитих білків додати до суміші і вимішати.
6
Всипати борошно, вимішати, додати решту білків і замісити м’яке тісто.
Приготування начинки:
7
Змішати всі інгредієнти і вимісити до однорідної маси. Жовток залишити для змащування.
Формування виробів та випікання:
Після замішування тіста і перед формуванням виробу, необхідно увімкнути духовку розігріватись до 250 °С.
8
Тісто розкатати в товстенький пласт товщиною до 1 см.
9
З тіста нарізати кола Ø 10 см. На одни край кожного кола покласти по 1 ст. ложки начинки.
10
Вільним краєм накрити начинку. Згин тіста повинен бути не посередині, а зсунутий на 1-1,5 см від центру до вільного краю. Краї не притискувати і не защипувати.
11
Сформовані сочники перекласти на проолієну жаровню, змастити зверху жовтком.
12
Стишити духовку до 175 °С і випікати 25 хвилин. Витягнути з духовки, дати сочникам охолонути, щоб дійшла сирна начинка.

N.B.
При викладанні сочників на жаровню, залишати чималеньку відстань, тому що в процесі випічки сочники сильно ростуть і розповзаються. Пропоновану нами порцію необхідно випікати за два заходи. Якщо покласти відразу всі сочники, то під час випікання вони злипнуться.
Ще раз наголошуємо, що сочник повинен бути м’яким, ніжним і соковитим, тому слідкуйте за температурним режимом, щоб тісто у випічці не пересихало і сочник не перетворювався у «пісочник».


Смачного!

© - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn