неділю, 21 серпня 2011 р.

Fire Braised Chicken Thigh

Тушковані на вогні курячі стегенця
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Злегка обсмажені на відкритому вогні до рум’яної скоринки та трохи протушковані в невеликій кількості цибуляної юшки з різними прянощами стегенця перетворюються у м’яку і ніжну страву з приємним запахом і присмаком диму, яка чудово довершується запеченими на грилі овочами...

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn