понеділок, 10 січня 2022 р.

Chicken Stew with Pumpkin

Курка тушкована в гарбузовій підливі
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Тушкована з гарбузом курка, як і будь-яке інше м’ясо, виходить надзвичайно м’якою і соковитою, тому що гарбуз передає страві всі свої найкращі смакові якості, гармонійно поєднуючи приємно солодкуватий, ніжний, жовтогарячий м’якуш з м’ясною смаковитістю...

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn