понеділок, 12 квітня 2021 р.

Ribs with Spicy Ginger Sauce

Реберця свинячі в гострій імбирній підливі (за мотивами китайської кухні)
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Мені завжди важко визначитись: смажені реберця – це задоволення потреб організму в калоріях, чи це – вид естетичної розваги на кулінарному рівні?

Звичайно ж, насититись декількома кісточками з мінімумом м’яса важко, але отримати насолоду від цієї страви, як для очей, так і для шлунку, можна вдосталь...

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn