вівторок, 28 квітня 2020 р.

Meringue

Безе
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Безе – це магія цілунку, того, що є снаги напій... І це зовсім не метафора, тому що, наприклад, болгарською мовою цей кондитерський виріб так і зветься – целувка!..

Тому що безе таке ж ніжне та солодке, як і цілунок коханої людини. Та й не дивно, адже, власне, назва і означає французькою «поцілунок» (baiser)...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn