четвер, 24 жовтня 2019 р.

Bográcsgulyás

Боґрач-гуяш
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Боґрач-гуяш є густою, гострою м’ясною юшкою з овочів і великої кількості солодкого перцю, меленої паприки та інших спецій, зготовленою в казані на вогні. Але м’ясо, солодкий та гострий перці є основними смаковими компонентами, які і визначають особливість цієї страви.

А ще, страва, яка готується на вогні, просто апріорі (тобто, саме собою зрозуміле) завжди виходить смачною, навіть надзвичайно смачною...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn