Смалець
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Смалець був однією з найпоширеніших страв та одним з найуживаніших інгредієнтів в кухнях багатьох країн, і зокрема, в українській кухні, де він займав особливе місце, тому що на ньому і варили, і смажили, і пекли, і тушкували, і намазували на хліб, і заливали кров’янку, ковбаси, тощо для довгого зберігання, а також ним лікували, мастили колеса у воза, змазували інструменти, а дехто навіть полюбляв залити його за шкуру...
|
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn