понеділок, 31 грудня 2018 р.

Torta Sabbiosa

Пісочний пиріг або Торта сабйоза
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Людство смакує бісквіт дякуючи одному генуезькому кондитеру, який працював колись давно, у посла Генуезької Республіки в Іспанії.

Рецепт же цього пісочного пирога, який італійською звучить як «торта сабйоза» (torta sabbiosa), завдячує кулінарним рецептам одного мого італійського друга Джованні з Болоньї. Вірніше, цей рецепт був у записнику його мами, яка вважалась у далекі тридцяті-п’ятдесяті роки минулого сторіччя однією з найкращих кондитерів міста…

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn