понеділок, 26 листопада 2018 р.

Borsch with baked duck and beets

Борщ з запеченою качкою і печеним буряком
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Однією з родзинок українського борщу є насиченість кольорів його інгредієнтів, і зокрема, інтенсивність кольору самого буряка, на червоному, буряковому фоні юшки.

А борщ, зварений з запеченими в печі буряком та качкою, окрім кольору, ще й отримує свій особливий, незабутній смак...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn