вівторок, 3 липня 2018 р.

Cold Borsch with Cold Baked Meat

Холодний борщ з бужениною
© - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Холодний борщ можна з упевненістю назвати калейдоскопом літніх кольорів, такою собі кулінарною веселкою. І хоча вже в блозі є рецепт його приготування, але ця страва настільки яскрава, що ще один його спосіб приготування аж ніяк не буде зайвим. До того ж до нього входять ще й інші страви, рецепти яких можна знайти в блозі...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn