неділю, 17 червня 2018 р.

Frozen Greens

Зелень морожена
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

У червні місяці, зелень кропу, петрушки, коріандру, базиліку – найрозкішніша, найсоковитіша, найароматніша і ще багато різних най..., най..., най...

І це не дивно, тому що всі ці трави збираються цвісти, і відповідно, набирають сили, смаку і аромату. І якщо зелень займає у вашому харчовому раціоні помітне місце, а це повинен бути беззаперечний факт, то саме зараз час завантажити частину морозильної камери свіжозамороженою зеленню...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn