пʼятниця, 5 січня 2018 р.

Arabic or Turkish Coffee

Кава по-арабськи або по-турецьки
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Саме про цю каву араби говорили, що кава повинна бути чорною немов пекло, гарячою немов пекельний вогонь і солодкою немов цілунок коханої жінки...

Густа, насичена, вона не п’ється, а смакується, навіть не ковточками, а простим вмочуванням губ... Вмостившись у кріслі кав’ярні, без поспіху і метушні, забувши про напружений ритм міста, розслабившись і поринувши у споглядання того, як місто пропливає повз вас...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn