Реберця свинячі в гострій імбирній підливі (за мотивами китайської кухні)
|
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
|
Мені завжди важко визначитись: смажені реберця – це задоволення потреб організму в калоріях, чи це – вид естетичної розваги на кулінарному рівні?
Звичайно ж, насититись декількома кісточками з мінімумом м’яса важко, але отримати насолоду від цієї страви, як для очей, так і для шлунку, можна вдосталь... |
РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn