Чай зелений з м’ятою по-африканськи (Чай зелений з м’ятою по-марроканськи)
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
|
Звичайно ж, чай по-марокканськи заварюють лише в Марокко, хоча подібна чайна традиція заварювання чаю існує не лише в Марокко, але і в багатьох инших північноафриканських країнах: від Марокко, Алжиру, Тунісу та Лівії до країн Сахелю, від Гвінеї до Судану. Рецептури його заварювання варіюються в залежності від країни, але в основі лежить один і той же принцип – це міцний, зварений, дуже солодкий чай з м’ятою...
|
ДИВИТИСЬ РЕЦЕПТ
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn