четвер, 14 січня 2021 р.

Buns

Здоба
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Тисячолітні хліборобські традиції українців втілились у довершеному їхньому творінні – в здобі!

Пироги, пиріжки, булки, рогалі..., всього не перелічити, характерною рисою яких є пухкий і насичений м’якуш під рум’яною скориною. А духмяні пахощі свіжої випічки здатні викликати запаморочення від передчуття неймовірної насолоди…

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn