середа, 27 січня 2021 р.

Beef Stew with Prunes

Тушкована з чорносливом яловичина
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Поєднання яловичини, чорносливу, прянощів та спецій утворюють особливий аромат і смак, зовсім не схожий на більш звичні для нас смаки м’ясних страв, тому що вперше покуштувавши цю страву, ви  усвідомите, що смакова насолода невичерпна і безмежна, тому що згадка про її вишуканий післясмак не полишатиме вас ще не один день, якщо не рік...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn