Тушкована з чорносливом яловичина
|
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
|
Поєднання яловичини, чорносливу, прянощів та спецій утворюють особливий аромат і смак, зовсім не схожий на більш звичні для нас смаки м’ясних страв, тому що вперше покуштувавши цю страву, ви усвідомите, що смакова насолода невичерпна і безмежна, тому що згадка про її вишуканий післясмак не полишатиме вас ще не один день, якщо не рік...
|
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn