Кабачок начинений під яйцем
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
|
Начинені овочами кабачки є однією з сезонних страв, які заслуговують на те, щоб хоча б раз за літо приготувати їх.
Голубці з ранньої капусти, начинений солодкий перець, начинені м’ясом баклажани та начинені кабачки, технологія приготування цих страв схожа, як і схожий їх смак: насичена свіжість літніх овочів поєднується з вершковим присмаком домашньої сметани, свіжого м’яса, сиру, тощо... |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn