Кальмари під гострим соусом
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
|
Кальмари під гострим соусом готують майже у всій Південно-Східній Азії: від Китаю і до Індонезії, а можливо, і до Папуа Нової Гвінеї, з невеликими варіаціями в приготуванні...
Хоча, частіше за все, цю страву відносять до китайської кухні. Але це і не так важливо, тому що страва завжди виходить смачною і легкою, при цьому, гострий перець наполегливо нагадує про спекотне літо, а кальмари - про море, безтурботність і літній відпочинок... |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn