Молочний батон
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Молочний батон є найпростішою здобою, тому що замість води, в тісто йде молоко, а також трохи масла, найкраще – пряженого!
І при цьому, вступає в силу магія випічки, тому що смак цього хлібобулочного виробу – неперевершений, а на скибку батону ще просяться масло і сир, утворюючи те класичне поєднання, яке всім відоме як бутерброд... |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn