четвер, 21 травня 2020 р.

Mackerel Baked in Foil

Скумбрія запечена в фользі
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

Скумбрія є ідеальною рибою для запікання: вона досить жирна, м’ясиста, соковита, має ніжні кістки, які легко перемлівають, а найважливіше – вона має свій, особливий, смак і запах, які і створюють чудовий смаковий і нюховий букет, роблячи цю надзвичайно просту страву неймовірно вишуканою...

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn