Скумбрія запечена в фользі
|
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Скумбрія є ідеальною рибою для запікання: вона досить жирна, м’ясиста, соковита, має ніжні кістки, які легко перемлівають, а найважливіше – вона має свій, особливий, смак і запах, які і створюють чудовий смаковий і нюховий букет, роблячи цю надзвичайно просту страву неймовірно вишуканою...
|
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn