Налисники
|
© – Recipe by Nata & Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Якщо на тоненький млинець покласти начинку і загорнути його, то вийде налисник.
А якщо той налисник ще трохи обсмажити на маслі до золотавої, хрусткої шкуринки і полити зверху розтопленим маслом або приготовленою відповідною підливою, або просто сметаною, то його апетитний вигляд, разом з ароматом розігрітої начинки, здатні зламати будь-який опір спокусі покуштувати цю страву. І... – прощавай дієто!.. |
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn