Кутя
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
В українській кухні, кутя – це значуща обрядова страва, яку готують на різдвяно-новорічні свята: на Святий вечір (24 грудня) – Багата кутя, на Маланки або Щедрий вечір (31 грудня) – Щедра кутя, та упереддень Водохрещі (6 січня) – Голодна кутя, а також кутю готують на поминках – Чорна кутя (коливо)...
|
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn