неділя, 27 травня 2018 р.

Ukrainian Riazhanka - Fermented Baked Milk

Ряжанка
© - Recipe by Nata & Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

РЯЖАНКА – це пряжене незбиране молоко, заквашене сметаною.

Але якщо ви хоча б раз куштували справжню домашню ряжанку, то зрозумієте надзвичайно незаслужену сухість словникового визначення цієї страви, тому що домашня ряжанка – це...
Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn