Яєчня на салі з грибом порхавкою
|
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
За смаком, гриб порхавка нагадує ледь припущені на сковорідці шматочки свіжого сала. Та й смажити його потрібно лише ледь-ледь, одну хвилину, але наїстись цим грибом неможливо. І все через його ніжну м’якоть і такий же ніжний і витончений смак. Та й чи варто? Адже він може перетворити просту яєчню у вишукану страву!..
|
Розглянути рецепт
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn