середа, 23 травня 2018 р.

Fried Egg with Slice of Lard and Puffball

Яєчня на салі з грибом порхавкою
© - Recipe by Valentyn Karsky - Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог - Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
 

За смаком, гриб порхавка нагадує ледь припущені на сковорідці шматочки свіжого сала. Та й смажити його потрібно лише ледь-ледь, одну хвилину, але наїстись цим грибом неможливо. І все через його ніжну м’якоть і такий же ніжний і витончений смак. Та й чи варто? Адже він може перетворити просту яєчню у вишукану страву!..

Розглянути рецепт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn