Обсмажені в яйці овочі
|
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише за згоди автора та з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with the consent of the blog author and with indispensable link to LovelyCooker!
|
Злегка притушковані і обсмажені в яйці овочі смакують завжди, особливо молоді. Це може бути цвітна капуста, спаржева квасоля, картопля, тощо…
Можна готувати кожен овоч окремо, а можна притушкувати і обсмажити їх в яйці разом. А головне, ця страва, окрім вишуканого смаку, цінна тим, що може бути елементом здорового харчування… |
РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ
Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn