Печиво вівсяно-медове з родзинками і кунжутом   |  Translate our Blog to your language using   |  
 Якщо вам раптом захотілось покуштувати чогось смачного і гламурного, то це не означає, що потрібно чимдуж бігти до супермаркету. В цій справі головне – наявність красивої стрічки, а все інше ви нашкребете в засіках і виготовите швидше, ніж поки нестиметесь до магазину, стоятимете в черзі в касу та підніматиметесь в ліфті додому...    |   
Час підготовки:  |    15 хв   |    Розділ:  |     Торти і Солодка випічка   |   
Час випікання:  |    15 хв  |    Країна:  |    Україна  |   
 -   |    -   |    К-сть порцій:  |    26-30 коржиків  |   
Інгредієнти  |    Кількість  |    Од вим  |   
 Борошно пшеничне   |     3   |     склянки   |   
 Пластівці вівсяні   |     0,5   |     склянки   |   
 Борошно з вівсяних пластівців   |     0,5   |     склянки   |   
 Кисляк   |     0,5   |     склянки   |   
 Маргарин вершковий   |     200   |     г   |   
 Цукор   |     0,5   |     склянки  |   
 Мед гречаний   |     2   |     ст. ложки   |   
 Ізюм   |     0,5   |     склянки   |   
 Яйця   |     2   |     штуки   |   
 Сода харчова   |     1/3   |     ст. ложки   |   
 Оцет яблучний/винний  |     2   |     ст. ложки   |   
 Ванілін   |    -  |     за смаком   |   
 Кунжут   |    -  |     за потребою   |   
1  |     Маргарин розтопити з медом на водяній бані або в мікрохвильці.   |   
2  |     Додати цукор, ваніль, яйця, кисляк і вимішати.   |   
3  |     Соду погасити оцтом і вилити в суміш.   |   
4  |     Додати пшеничне і вівсяне борошно, пластівці, ізюм, ваніль і замісити не круте, в’язке тісто.   |   
5  |     Жаровню застелити проолієним папером.   |   
6  |     Столовою ложкою набрати тісто і змоченою в холодній воді рукою сформувати кульки Ø ≈ 4 см.   |   
7  |     Викласти кульки на жаровню на відстані 3 см одна від одної і порозпліскувати на коржики.   |   
8  |     Коржики притрусити зверху кунжутом.   |   
9  |     Випікати 15 хвилин при t – 210 °С.   |   
10  |     Готові коржики викласти на бавовняну серветку і дати охолонути.   |   
N.B.  |    |
●  |     Для випічки краще брати гречаний мед, тому що він має насичений запах і ви отримаєте випічку з характерним медовим ароматом.   |   
●  |     Холодні коржики можна зберігати у вистеленій серветкою металевій банці до двох тижнів.   |   
Смачного!














Немає коментарів:
Дописати коментар
Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.
Nata & Valentyn