понеділок, 3 листопада 2025 р.

Pork Neck with Quince Glaze

Битки з ошийка під айвовою підливою
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

У супроводі скибки хліба, кожен складник цієї страви може смакувати самостійно:
- ніжний биток з ошийка, запечений в цибулі,
- підлива з цибулі заявляє, що може бути самостійною стравою,
- айвова ж підлива нагадує і пряну страву, і десерт…
А всі разом вони утворюють ще один шедевр української кухні…

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn