понеділок, 20 жовтня 2025 р.

Fish Sponge Cakes with Potato Sauce

Бабка рибна під картопляною підливою
© – Recipe by Valentyn Karsky – Перепост матеріалів блогу лише з обов'язковою посилкою на блог – Articles may be reposted only with indispensable link to LovelyCooker!
 

Рибна бабка – це той шедевр української кухні, коли і сама бабка, і підлива неймовірно смакують поокремо, а об’єднавшись, витворюють довершену страву, в якій є все для задоволення: і рум’яна скорина, і соковитий рибний м’якуш з приємним пряним присмаком, і картопляна підлива з вершковими сметанними відтінками, яка і створена саме під цю страву!..

РОЗГЛЯНУТИ РЕЦЕПТ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ми завжди раді читати ваші коментарі, а також обов'язково відповімо на ваші питання.

Nata & Valentyn